Dijous, 25 d'abril de 2024
pàdel

La Pobla de Segur licita la construcció de les pistes de pàdel

Aquest equipament, que s’ubicarà al carrer Doctor Durany, té un pressupost de 76.000 euros

Redacció 29 d'abril de 2021 a les 07:45
Zona on s’ubicaran les dos pistes de pàdel | GSV
L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha iniciat el procediment per licitar la construcció de les dos pistes de pàdel del carrer Doctor Durany, amb un pressupost de 76.000 euros, IVA inclòs. Està previst que una vegada s’hagi adjudicat el projecte, les obres de construcció s’allarguin durant dos mesos. El termini per presentar ofertes finalitza el 25 de maig a les 18h de la tarda.

El regidor d’Esports, Eloi Tirvió, va destacar fa uns mesos que aquesta actuació respon “a la creixent popularitat del pàdel entre la població”. Les noves instal·lacions de pàdel seran un servei municipal que s’oferirà i gestionarà des del consistori, segons Tirvió. 

La idea inicial era instal·lar les pistes a la zona esportiva on hi ha el Cruyff Court i on s’hi construirà també el nou camp de futbol. Aquesta ubicació, però, feia que es demorés molt més la finalització del projecte, motiu pel qual l’equip de govern va decidir canviar la ubicació i projectar les pistes al carrer Doctor Durany, on també hi ha la llar d'infants municipal.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació