Dimarts, 23 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG NOVEMBRE: Dos forfets de dia per esquiar a Espot o Port Ainé!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del 25 de novembre | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció Pallars | 11 de novembre de 2021 a les 11:55
Gaudeix amb Pallars Digital d’una jornada d’esquí a Espot o Port Ainé | FGC/PD
Amb l’hivern trucant a la porta i la nova campanya d’esquí a punt de començar, aquest mes de novembre sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital dos forfets de dia vàlids per esquiar a les estacions pallareses d’Espot i Port Ainé per aquesta temporada 2021-22.

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja col·laboren amb el diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 25 de novembre. Serà a finals d'aquest mes quan realitzarem el sorteig. Molta sort!

La nova temporada d'esquí, a punt


Espot i Port Ainé són les estacions pallareses propietat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Totes dues tenen previst iniciar la temporada el proper 26 de novembre, sempre que les condicions meteorològiques i d’innivació ho permetin. Mentrestant, els forfets de temporada ja estan a la venda: es poden adquirir amb descompte a les botigues en línia de les mateixes estacions fins al dia 28 d’aquest mes.
 

Imatge d’arxiu de Port Ainé sota una capa considerable de neu. Foto: FGC


Aquesta temporada les dues estacions presenten diverses novetats. Entre elles destaquem l’estrena del nou aparcament de Port Ainé, amb capacitat per a 290 vehicles. Un projecte que s'ha dut a terme utilitzant tècniques de bioenginyeria per tal de respectar al màxim l'entorn i assegurar-ne la integració paisatgística. Enguany, a més, tant a Espot com a Port Ainé s'estrenen noves màquines de venda i recollida de forfets, que suposaran als usuaris l'agilització en l'accés a pistes.

Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!


  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols tenir difusió sortejant el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació