Dissabte, 20 d'abril de 2024
aniversari

L'Espai Cultural La Lira celebra els 10 anys de vida

Del 18 al 28 de novembre s’han programat un seguit de propostes per commemorar l’aniversari

Redacció Tremp | 4 de novembre de 2021 a les 10:01
Imatge de l'exterior de La Lira | Jordi Uriach
El proper 25 de novembre l'Espai Cultural La Lira celebrarà el seu 10è aniversari des que va obrir les portes l'any 2011. Un equipament que va arribar per convertir-se en un revulsiu de la vida cultural de la ciutat, la comarca i fins i tot el Pirineu. De fet, és l’únic equipament escènic d’aquestes característiques a l’Alt Pirineu i Aran.

La Lira és un teatre, un auditori, un cinema, una sala per a jornades i convencions, la seu d’un festival de cinema, és una òpera a estones, un circ i fins i tot una pista de ball. Aquesta versatilitat ha permès que hi passin una mitja de 5.000 espectadors l'any per gaudir de les ofertes de la programació estable d’arts escèniques. Això sense comptar les propostes de les entitats del territori que posen sobre la taula accions diverses durant l’any.

Per a commemorar els 10 anys, l’Ajuntament de Tremp ha preparat una programació diversa, pensada per a atraure totes les edats i gustos. Així, hi haurà actes des del teatre per a nadons, amb l'espectacle de la companyia Roseland Musical; l’obra Camí a l’Escola de la companyia Campi qui Pugui per a infants més grans, o la proposta de Groov and Sound de música electrònica per al públic jove.

Així mateix, també hi haurà lloc per a la retransmissió de l’òpera Norma adreçada als amants de la clàssica; el circ contemporani de Som Noise o el concert dels pallaresos Swing Pallars Orquestra. També es podrà gaudir del teatre d’humor de Dafnis Balduz amb Amics i la projecció de dues pel·lícules de la mà de l’empresa Circuit Urgellenc. Una representació, doncs, de la diversitat que ofereix l’espai cultural, i que estarà concentrada en 10 dies i a un preu accessible per a tothom, 5 euros per espectacle.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació