Dissabte, 20 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG OCTUBRE: Ja coneixem els guanyadors de les dos samarretes «Loser Surfers»!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció Pallars | 29 d'octubre de 2021 a les 08:10
El sorteig forma part de la campanya de subscriptors del diari | Loser Surfers / PD
Ja coneixem el nom dels guanyadors del sorteig del mes d'octubre, consistent en dues samarretes a escollir de l'associació Loser Surfers! Comptem amb dues samarretes, per tant, aquest mes han resultat dos guanyadors.

El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i els afortunats, escollits mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest divendres al matí, han estat Josep Maria B. (Tremp) i Ramon M. (La Pobla de Segur). Enhorabona!

Roba i natura, de la mà


Loser Surfers és una associació pallaresa que es dedica a crear roba sostenible, 100% orgànica i amb un procés de fabricació compromès amb les persones i el medi ambient. L’associació promou el comerç just i ho fa apostant per materials sostenibles i de gran qualitat, durabilitat i comoditat
 

‘River vandals’ és un dels darrers dissenys de l’associació. Foto: Loser Surfers


Protegir la natura i el medi ambient és, a més, una de les seves prioritats. Enguany, l’associació ha engegat la Mountain Calling, un projecte agermanat amb la Iniciativa Rius que pretén visibilitzar la gran quantitat de residus que s’aboquen cada dia als rius i muntanyes. Loser Surfers fomenta una pràctica esportiva respectuosa amb el medi i la seva fauna.

En el marc d’aquesta iniciativa, el passat dia 9 es va organitzar una primera recollida de residus a Port Ainé, i el dia 16 se’n va fer una segona a l’estació d'Espot.

Per només 3 euros al mes!


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 92 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

Proper sorteig: novembre


El proper sorteig tindrà lloc el mes de novembre, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del dia 25 de novembre. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació