Dijous, 25 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG OCTUBRE: Dos samarretes de l’associació pallaresa «Loser Surfers»!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del 20 d'octubre | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció Pallars | 11 d'octubre de 2021 a les 12:04
Loser Surfers, roba orgànica des del Pallars Sobirà | Loser Surfers/PD
Amb la tardor ja ben avançada, aquest mes d’octubre sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital dues samarretes a escollir de l'associació Loser Surfers! Amb seu al Pallars Sobirà, aquest col·lectiu es dedica a crear roba sostenible i a organitzar iniciatives que respectin la natura

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja col·laboren amb el diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 25 d'octubre. Serà a finals d'aquest mes quan realitzarem el sorteig. Molta sort!

Roba i natura, de la mà


Loser Surfers és una associació pallaresa que es dedica a crear roba sostenible, 100% orgànica i amb un procés de fabricació compromès amb les persones i el medi ambient. L’associació promou el comerç just i ho fa apostant per materials sostenibles i de gran qualitat, durabilitat i comoditat
 

‘River vandals’ és un dels últims dissenys de l’associació. Foto: Loser Surfers


Protegir la natura i el medi ambient és, a més, una de les seves prioritats. Enguany, l’associació ha engegat la Mountain Calling, un projecte agermanat amb la Iniciativa Rius que pretén visibilitzar la gran quantitat de residus que s’aboquen cada dia als rius i muntanyes. Loser Surfers fomenta una pràctica esportiva respectuosa amb el medi i la seva fauna.

En el marc d’aquesta iniciativa, el passat dia 9 es va organitzar una primera recollida de residus a Port Ainé, i el proper 16 d'octubre se’n preveu una segona a l’estació d'Espot.

Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!


  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Fes com l’associació Loser Surfers i posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació