Dissabte, 18 de maig de 2024

Marc Vilanova afronta una nova temporada amb nou equip i objectius més ambiciosos

El ciclista trempolí va aconseguir el passat diumenge una meritòria quarta posició en la 3a edició de la Memorial Xavi Tondo

Pallars Digital 4 de febrer de 2014 a les 08:51
El ciclista de Tremp, Marc Vilanova, ha iniciat l'any amb bones vibracions després d'acabar quart a la 3a Cursa Social XTV - Memorial Xavi Tondo i Volpini, disputada diumenge a Valls. Vilanova va acabar a un minut del grup capdavanter, de tres ciclistes, i va creuar la línia d'arribada amb un segon grup format per cinc corredors.
 
El Memorial Xavi Tondo és la segona prova que el ciclista disputa aquesta temporada. Un resultat que el mateix Vilanova s'encarrega de minimitzar ja que, segons explica, aquestes són curses de pretemporada on el resultat és el de menys, perquè serveixen de preparació i "per agafar ritme de competició de cara als objectius més importants de l'any".
 
El CKT UAM Monton, nou equip
 
Marc Vilanova ha deixat enguany el Coluer pel CKT UAM Monton. Aquest canvi, segons explica Vilanova, és deu a l'oportunitat que el nou equip li ofereix de participar en curses més importants "dins un calendari on hi corren equips professionals". 
 
De fet, un dels objectius que el ciclista pallarès té marcat al calendari és el Tour del Marroc, que disputarà amb el seu nou equip a finals de març i principis d'abril. La Volta Ciclista del Marroc pertany al circuit UCI Àfrica Tour i té un total de deu etapes.
 
"No em vull marcar objectius molt concrets, però és evident que córrer un Tour com el del Marroc t'obra moltes portes. Intentaré fer un bon paper, ja sigui individualment o ajudant els meus companys", explica un Marc Vilanova il·lusionat amb una nova etapa que inicia amb bones sensacions i la moral pels núvols.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor