Dilluns, 15 de juliol de 2024
habitatge

El Geoparc Orígens disposa d’un pis per allotjar estudiants en pràctiques i investigadors

Una estudiant de pràctiques de la Universitat Autònoma de Barcelona ha inaugurat l'allotjament aquest mes

Redacció Tremp | 26 d'octubre de 2021 a les 12:23
Maria Pilar Cases i Josep Maria Puigarnau amb l'estudiant que viurà al pis | Geoparc Orígens
Una estudiant de pràctiques de la Universitat Autònoma de Barcelona inaugura, aquest
mes d’octubre, les estades al pis d’estudiosos del Geoparc Orígens que es troba situat a l’Avinguda Espanya de Tremp. El pis, propietat de l’Ajuntament de Tremp, ha estat cedit al Geoparc Orígens per a facilitar que investigadors i estudiosos puguin desenvolupar estudis, recerca i pràctiques dins l’àmbit del Geoparc.


L’objectiu doncs, és facilitar el treball in situ dels estudiants i investigadors que requereixin llargues estades, així com afavorir la convivència i intercanvi entre ells si es donen situacions de convivència i, per tant, convertir-se en una centre de dinamització.

La Universitat Autònoma de Barcelona és una de les primeres universitats amb qui el Geoparc col·labora acollint estudiants de pràctiques des del 2016. De la mateixa manera també acull estudiants de pràctiques d’altres universitats i centres educatius com la Universitat de Barcelona o la Universitat de Girona.

El Geoparc actualment està en vies de participar en un projecte Erasmus Mundus PANGEA amb les universitats de Lille de França, Uppsala de Suècia, la Universitat National and Kapodistrian d’Atenes i la Universitat de Minho, a Portugal. Els seus estudiants vinculats al Màster de Paleontologia i Patrimoni Geològic tindran també l’oportunitat de fer recerca al nostre territori i utilitzar el pis d’estudiosos.
 

Altres notícies que et poden interessar 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació