16 d'abril de 2024
salut

Gairebé 7.000 pallaresos estan cridats a vacunar-se contra la grip

Els majors de 70 anys també rebran la tercera dosi contra la Covid-19

Redacció Pallars | 26 d'octubre de 2021 a les 12:17
Un usuari de la residència de la Pobla rebent la tercera dosi | Salut
Gairebé 7.000 pallaresos majors de 60 anys o bé amb factor de risc estan cridats a vacunar-se contra la grip. D'aquesta xifra, uns 5.000 són del Pallars Jussà i 2.000 del Sobirà, que conjuntament suposen el 28,9% de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran. Els majors de 70 anys que fa sis mesos que van rebre la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19, també estan cridats a vacunar-se amb la dosi addicional.

D'entre la població cridada a vacunar-se del Jussà, més de 3.200 persones corresponen a l'Àrea de Salut Bàsica de Tremp, mentre que gairebé 1.700 a l'ABS de la Pobla de Segur. En aquesta darrera àrea, de fet, s'hi ha habilitat un espai annex de vacunació, concretament al poliesportiu. Per altra banda, a Tremp el centre de vacunació s'ha habilitat al mòdul de salut situat a la plaça Doctor Pascual, darrera l’Hospital del Pallars.

Els CAP truquen als pacients per citar-los per a vacunar-se, però també és possible demanar cita per a les dues vacunes per internet, a la pàgina web de programació de visites o de La meva Salut a l’apartat de cites. L’objectiu d’aquesta doble vacunació és el de protegir al màxim els col·lectius més vulnerables davant una possible coinfecció.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació