Dijous, 18 d'abril de 2024
esports

El CB Tremp s'imposa al CN Tàrrega i ja és líder invicte (54-62)

En futbol, el CF Tremp guanya a la Fuliola (1-2) i també lidera la classificació, mentre que el CF Pobla aconsegueix la primera victòria de la temporada (4-2)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 25 d'octubre de 2021 a les 08:41
Els trempolins no es van arronsar davant del seu rival directe a la lliga | CB Tremp
La crònica esportiva del cap de setmana ha tingut com a gran protagonista al Club Bàsquet Tremp, que dissabte va aconseguir una gran victòria contra el seu màxim rival, el CN Tàrrega, per 54 a 62. Partit difícil on els trempolins van sortir a per totes i finalment es van endur el triomf que els confirma com a líders invictes de la categoria.

El matx es va posar de cara per als vermells durant el primer quart, però els locals van fer valer el seu talent igualant el marcador. Segona part més intensa, amb anades i vingudes constants i poc encert per part dels dos conjunts. Darrers minuts frenètics on el Tremp va fer gal·la d'una bona defensa tot mantenint el tipus davant d'un rival corpulent. A falta d'un minut, un triple de Txema va sentenciar un matx que dona ales als de la capital del Jussà per a somiar.

El CF Tremp fa els deures fora de casa


En futbol, el Tremp tampoc decepciona. Dissabte els blanc i negres van sumar la quarta victòria consecutiva de la temporada batent a domicili a la Fuliola per 1 a 2. Primera part dominada pels trempolins, que al minut 28 s'avançaven amb un gol de tisora del pitxitxi Jony. Deu minuts després, segona diana, en aquest cas del capità Miki Sirvant i de falta directa. Els locals no van abaixar els braços i a la segona part van fer patir als de Tremp, que tot i encaixar un gol al 55 han sumat una altra victòria que els manté invictes i líders de Tercera Catalana.
 

El hat-trick d'Ivan López va donar els tres punts als poblatans Foto: TGE


El Pobla es retroba amb la victòria


I el CF Pobla ja té motius per somriure perquè diumenge va sumar la primera victòria de la temporada. Els poblatans es van imposar per 4 a 2 a l'Oliana en un partit molt ajustat i que es va posar difícil per als blanc i vermells, que van arribar al descans perdent per la mínima. A la represa, el Pobla es va volcar en atac aconseguint la remuntada per mitjà d'un gol de Miki Molleví i amb un hat-trick d'Ivan López. Tres punts, doncs, que són un bàlsam per al Pobla, que no guanyava a la lliga des del 18 d'abril, fa exactament 189 dies.

I a Quarta Catalana el FC Rialp va sumar la segona victòria consecutiva després d'un mal inici de lliga. Els del Pallars Sobirà es van imposar dissabte al Magraners per 0 a 1 amb un solitari gol de cap d'Ignasi Planas arran d'una bona centrada de Sergi López al minut 33. 

El CFS Tremp no aixeca cap


Finalment en futbol sala, el Tremp de moment no aixeca cap. Dissabte van encaixar una altra derrota, en aquest cas al Juncar i per 3 a 7 contra el Guissona. Els trempolins van donar guerra durant el primer temps, arribant amb empat a 3 al descans. A la represa el domini va ser per als visitants, que van posar contra les cordes a un Tremp que encara no ha sumat però que mai es rendeix.

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol sala - Segona Catalana - Grup 9
 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació