Divendres, 19 d'abril de 2024
emprenedoria

La jornada «Arrela't» torna en línia i reunint emprenedors del Pirineu

Enguany la temàtica és l'educació no formal i el lleure com a oportunitat d'activació del territori

Redacció Pallars | 19 d'octubre de 2021 a les 08:40
Imatge d'una jornada similar organitzada per l'Oficina Jove del Pallars Jussà | Oficina Jove del Pallars Jussà
Aquest dimarts torna el projecte Arrela’t, una jornada que enguany serà en línia i que tractarà l'educació no formal i el lleure com oportunitat d’activació del territori. Arrela't, doncs, unificarà les comarques de l'Alt Pirineu i Aran i té com a eix principal l’oportunitat de fer de l’educació i el lleure un projecte empresarial.

La temàtica seleccionada per aquesta jornada de networking és fruit dels objectius comuns recollits en els plans de reactivació econòmica de les sis comarques participants. Hi col·laboren les Oficines Joves de l’Alt Pirineu i Aran: Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Vall d’Aran, Alt Urgell i Cerdanya. Així com també, els consells comarcals d’aquestes comarques i el Conselh Generau d'Aran.
 

Cartell d'enguany de la jornada «networking» Foto: Oficina Jove Pallars Sobirà


Enguany, l’objectiu de la jornada és la trobada entre emprenedores i emprenedors del territori de l’Alt Pirineu i Aran que facin extraescolars d’educació en el lleure, amb la finalitat de poder reflexionar sobre el seu model de negoci i crear sinergies entre els projectes.

En la sessió, també es presentaran exemples de bones pràctiques en projectes d’educació en el lleure com: la Granja Escola del Montseny, l’Escola de teatre i circ d’Amposta, Xamfrà el barri del Raval de Barcelona i Lluçanès Territori educador.
 

Altres notícies que et poden interessar






 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació