Divendres, 26 d'abril de 2024
fira

Impulsen la fira virtual «Jussà, una terra ON» per atreure nous habitants

El certamen tindrà lloc el proper 23 d'octubre i té com a objectiu promocionar el territori com a terra d'acollida i d'oportunitats

Redacció Tremp | 18 d'octubre de 2021 a les 11:26
Vista general de Tremp des de Talarn | Gustau Erill
Donat que en els darrers temps les comarques de zones rurals s'han convertit en l'objectiu de moltes persones que busquen una millora en la seva qualitat de vida, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha promogramat el certamen Jussà, una terra ON.

Es tracta d'una fira virtual que tindrà lloc el proper 23 d'octubre i que té com a objectiu promocionar el territori com a terra d'acollida i d'oportunitats. Els visitants podran trobar informació, conèixer els serveis que ofereix la comarca i reconèixer les oportunitats que s’hi poden desenvolupar. En definitiva, servirà per esvair dubtes a aquelles persones que en algun moment s’hagin plantejat l’opció d’iniciar un nou projecte de vida a la comarca.

Jussà, una terra ON serà un espai d’exposició virtual d’empreses i serveis de la comarca. A més, permet la interacció en temps real entre expositors i el públic assistent. Per assistir a la fira els visitants s’hauran d’acreditar a partir d’aquell moment accediran a la plataforma on es recrea un espai firal mitjançant imatges 2D.

La ruta comença en un pavelló en el que es visualitzaran tots els expositors i el públic podrà accedir a aquell que desitgi mitjançant una pàgina d’accés en la que es visualitzarà el nom de l’empresa, les seves dades, una descripció de la seva activitat o història professional. El visitant també tindrà l’opció de concertar entrevistes en directe amb aquells expositors que consideri per tal de rebre informació de primera mà.

A la fira hi participaran 25 expositors dels quals 15 correspondran a empreses representatives de les principals activitats econòmiques de la comarca, mentre que la resta correspondran a serveis públics que poden ajudar el visitant a respondre qüestions com quins serveis educatius, sanitaris o de lleure ofereix la zona.

Participen també per exemple el SOC, Pallars Actiu o l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran perquè els assistents puguin explorar les oportunitats laborals o d’autoocupació que ofereix la comarca. Així mateix, també podran conèixer les opcions de residència amb la participació d’empreses immobiliàries i de l’Oficina Local d’Habitatge.

La fira també comptarà amb diferents ponències en directe on empresaris de la comarca explicaran la seva experiència i motivació per establir-se al Pallars Jussà i compartiran les oportunitats de futur que hi visualitzen.
 

Altres notícies que et poden interessar

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació