Dimecres, 24 d'abril de 2024
judici

La veïna de Tremp que denuncia la parella per maltractaments, amenaces i violació no es presenta al judici

La declaració de la dona s'ha ajornat fins al 10 de novembre mentre que l'acusat ha negat els fets i diu que va ser ella qui el va agredir

Redacció Lleida | 15 d'octubre de 2021 a les 09:45
Imatge de l'acusat a la sala de l'Audiència de Lleida durant el judici | ACN

La veïna de Tremp que denuncia que la parella la va maltractar, amenaçar i violar el setembre de 2019 no s'ha presentat al judici previst per aquest dijous a l'Audiència de Lleida. Sí que hi ha assistit l'acusat, que ha negat els fets i ha dit que va ser la dona qui el va agredir i i el va amenaçar amb un ganivet.

La Sala ha acceptat la petició de la Fiscalia d'ajornar la declaració de la dona en considerar-la clau, fins al 10 de novembre a les 12h del migdia. El ministeri públic, recordem, demana 13,5 anys de presó per a l'home per un delicte de violència física i psíquica amb l'agreujant d'haver-se comès al domicili, agressió sexual amb l'agreujant de parentesc i maltractament en l'àmbit familiar.



En la seva declaració, en canvi, l'home ha negat haver colpejar mai la dona ni haver-la escridassat ni controlat. Ha explicat que la nit dels fets va veure la dona en un bar asseguda a sobre de les cames d'un altre home i que s'hi va acostar per demanar-li explicacions, però que després va marxar cap a casa i li va posar les maletes al carrer.

Assegura que va ser ella qui, en arribar a casa, va colpejar la porta i quan va obrir se li va tirar a sobre, el va tirar a terra i va agafar un ganivet, així que ell, ha dit, es va amagar al lavabo. Quan se li ha preguntat, però, per què no consta cap lesió en el seu informe mèdic tot i afirmar que la dona el va agredir, l'acusat no ha sapigut respondre. Així mateix, quan se li han detallat les ferides recollides en l'informe de la dona, l'home s'ha mostrat indiferent, tot afirmant que en desconeix la causa.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació