Dijous, 18 d'abril de 2024

Licors Portet s'emporta 4 medalles d'or del Concurs Internacional per a vins i licors 'Catavinum'

La Ratafia dels Raiers, el Licor de Cassís dera Val i el Licor Taronja Portet, els licors guardonats

Pallars Digital 3 de febrer de 2014 a les 16:11
L'empresa de la Pobla de Segur Licors Portet ha obtingut 4 medalles d´Or al Concurs Internacional per a vins i licors 'Catavinum' celebrat el passat 1 de febrer a Gasteiz (Euskadi).
 
La Ratafia dels Raiers, el Licor de Cassís dera Val i el Licor de Taronja Portet s´estrenen com a licors reconeguts amb una Medalla d´Or en un concurs internacional.
 
La Ratafia Raiers Reserva 2013, per la seva banda, ja és la segona medalla daurada que obté en un concurs d´àmbit mundial, ja que cal sumar a aquest guardó a Medalla d´Or obtinguda en el Concours Mondial Brussels Wines & Spirits 2011. 
 
Aquest reconeixement ressalta la intensitat i alta complexitat en els aromes, el bon equilibri i el sabor persistent de cadascun d´aquests elixirs Pirinencs. Productes de proximitat i de tradició populars, elaborats amb el saber i l´experiència de més de 130 anys fabricant licors.
 
És de destacar, el reconeixement obtingut per la Ratafia dels Raiers, el producte estrella que elabora l´empresa i que enguany celebra els seus 50 anys de vida. Creada l´any 1964 per Joan Portet Mir, es continua elaborant, avui dia, amb la mateixa fórmula.
 
Aquests exquisits licors catalans han competit amb altres espirituosos provinents de països com els EEUU, Canadà, Itàlia, França o Eslovènia, entre d´altres. Amb això, la família Portet ha situat la Ratafia, amb la seva Denominació Geografia i els Licors tradicionals del Pirineu, en el mapa mundial de grans licors.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor