Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

El CF Tremp guanya al Bellcairenc amb maneta i pòquer de Jony

El CF Pobla cau per segona jornada consecutiva contra el Ponts (5-2) i el CB Tremp guanya al Cervera i es manté colíder (33-77)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 11 d'octubre de 2021 a les 09:40
Jony celebrant un dels quatre gols que va marcar diumenge | TGE
Nova jornada desigual per als clubs de futbol del Pallars. El CF Tremp es va cobrir de glòria el diumenge després de guanyar amb maneta contra el Bellcairenc (5-0). L'home del partit sense dubte va ser Jonatan Gázquez 'Jony', que va marcar un pòquer de gols i se situa com a pitxitxi del club trempolí i del grup 16 de Tercera Catalana amb sis dianes. Molt bon partit -coronat amb el gol final de Miki Sirvant- que manté invictes als de la capital del Jussà.

I en l'altra cara de la moneda, el CF Pobla va patir la segona derrota consecutiva, en aquest cas a domicili contra el Ponts per 5 a 2. Els poblatans han començat la temporada tal com van acabar la passada, amb molts errors en defensa i falta d'efectivitat en atac tot i els dos gols de Miki Molleví en aquest darrer partit. 
 

Miki Sirvant i Jony ensenyant a l'afició els trofeus guanyats aquest estiu. Foto: TGE


El CB Tremp continua imparable


Qui també manté la bona ratxa a Tremp és l'equip de bàsquet, que diumenge va guanyar el seu tercer partit consecutiu. El CB Tremp es va imposar amb solvència per 34 a 70 a la pista del Cervera. L'equip local no va ser rival per als de vermell, que van ser una picanodadora, novament amb un estelar Ruben Rodríguez, autor de 19 punts. Els de Tremp són segons a la taula, empatats amb el Tàrrega, que de moment els supera en l'apartat anotador.

Per la seva banda el Tramver CFS Tremp va perdre en el debut de lliga contra el Bellvís per 5 a 7. Un resultat que pot portar a equívocs, ja que la primera meitat va ser un autèntic bany dels del Pla d'Urgell. Al segon temps, però, els trempolins no van abaixar les orelles i a punt van estar de capgirar el marcador. Tanmateix, els cinc gols marcats no van ser suficients.


 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol sala - Segona Catalana - Grup 9
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació