Dissabte, 20 d'abril de 2024
premi

Maimuna Camara guanya el premi a millor emprenedora jove de Lleida

La pallaresa d'origen gambià és la impulsora de la marca de roba solidària i responsable Dinnasiré

Redacció Tremp | 6 d'octubre de 2021 a les 10:45
Maimuna Camara és l'impulsora d'aquest projecte socialment responsable | Dinnasiré
Maimuna Camara, la jove dissenyadora pallaresa impulsora de la marca de roba solidària Dinnasiré, rebrà el premi a la millor emprenedora jove de la demarcació en els premis Ap Lleida. El concurs, organitzat per l'Associació Professional d'Empresàries, ha reconegut la tasca de la trempolina, originària de Gàmbia, que aquest cap de setmana ha dut la seva experiència a la Fira de Sant Miquel de Lleida.

L'ecommerce Dinnasiré confecciona a mà la roba amb teles d'estil ètnic africà amb un tall occidental. Els seus productes tèxtils són producte de la fusió entre Àfrica i Europa amb un estil innovador, modern i purament artesanal. Part dels beneficis, a més, es destinen a persones migrants en situació complicada.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ap! Lleida (@aplleida)


Tal com explica l'emprenedora al seu compte d'Instagram, "només portem sis mesos, però han sigut sis mesos d'intens treball i dedicació". Camara afirma que fins i tot ha hagut de faltar diversos dies a la feina per tal de poder fer realitat aquest projecte solidari. Així i tot, la jove pallaresa assegura que està molt contenta, i "no només pel premi, sinó perquè darrere d'això hi ha una ajuda enorme", tot afegint que "hi ha moltíssims africans amb talent i que arrisquen la seva vida al mar".


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació