Divendres, 19 d'abril de 2024
política

Josep Maria Puigarnau pren possessió com a nou regidor de Tremp

L'edil de Junts per Tremp és el nou tinent d'alcaldia en substitució d'Anna Ritz

Redacció Tremp | 5 d'octubre de 2021 a les 11:30
Puigarnau rebent de l'alcaldessa el pin de regidor | Jordi Ubach
El ple municipal de l'Ajuntament de Tremp d'aquest dilluns ha vist com Josep Maria Puigarnau prenia possessió com a nou regidor del consistori. L'edil de Junts per Tremp també assumeix les funcions de tinent d'alcaldia i de la regidoria de Promoció Local, Fires i Salut, en substitució d'Anna Ritz, que va renunciar al càrrec el passat mes de juny. Puigarnau ha près possessió jurant "defensar la República Catalana i el mandat de l'1 d'octubre".

Seguidament, s'ha donat compte als decrets d'alcaldia i a l'acta de la junta de govern local del passat 22 de setembre i s'ha votat la modificació de catàleg de llocs de treball per a la creació de places per procés d'estabilització d'ocupació temporal. Així, totes les places no catalogades que han estat ocupades més de tres anys, s'obriran a concurs públic en els propers tres anys.

Per altra banda, el regidor de Joventut, Leo Melgarejo, ha explicat el Pla Local de Joventut 2021-2025, que ha quedat aprovat per unanimitat, així com l'adhesió a l'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM). Posteriorment, s'ha aprovat per unanimitat la ratificació l'activació del pla d'actuació municipal per incendis en fase d'alerta i la desactivació PAM per incendis.

Al punt 11 de l'ordre del dia s'ha aprovat per unanimitat la modificació número 13 del pressupost 2021, per la qual s'ha donat llum verda a comprar una màquina escombradora nova i la millora de les infraestructures i l'accés a les torres de telecomunicacions per tal de millorar la connexió de la fibra òptica aèria de la zona de la Terreta i facilitar que noves empreses puguin donar-hi cobertura.

També s'han presentat dues mocions: la primera, aprovada per unanimitat, exigia mesures que frenin l'escalada de preus de l'electricitat, i ha estat presentada pels grups d'ERC i JxT. Per altra banda, la moció presentada per Compromís per Tremp sobre l'impuls i la millora del sistema de formació professional (FP) a Catalunya ha estat rebutjada amb els vots en contra dels republicans i de Junts.

Finalment, a banda de donar a conèixer els diferents actes del festival Cordevi, de la 20ª Fira del Codony i del 10è aniversari de l'Espai Cultural La Lira el proper 25 de novembre. Per acabar, CxT ha tornat a insistir en l'estat dels contenidors de la ciutat i s'han ofert a l'alcaldessa per tal d'elaborar conjuntament els pressupostos municipals del 2022 per arribar a un acord comú.
 

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació