Dijous, 18 d'abril de 2024
turisme

Una quarantena de turoperadors visiten el Pallars per conèixer les activitats de turisme esportiu

Els convidats internacionals han realitzat activitats com una sortida amb bicicleta elèctrica o un descens amb ràfting

Redacció 1 d'octubre de 2021 a les 09:45
Es tracta d'un viatge de familiarització en què ha col·laborat el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida | ACN
Una quarantena de turoperadors turístics procedents de 12 mercats internacionals han visitat el Pallars durant aquesta setmana per conèixer l'oferta turisme esportiu a les dues comarques. Es tracta d'un viatge de familiarització en què ha col·laborat el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i de les oficines comarcals i municipals pallareses.

El viatge ha estat precedit pel Buy Catalunya, una gran trobada comercial celebrada a Cambrils on el sector turístic pallarès i lleidatà hi ha estat representat per una desena d'empreses. En total, s'han produït més de 1.200 entrevistes amb l'objectiu de generar negoci entre les entitats catalanes i els operadors turístics convidats.

Pel que fa als grups de turoperadors que han visitat el Pallars, han practicat diferents activitats esportives durant tres dies. Així, al Jussà han realitzat una sortida amb bicicleta elèctrica i una activitat de senderisme a Castell de Mur. Pel que fa al Sobirà, les activitats han consistit descens amb barques de ràfting, entre d’altres.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació