Divendres, 19 d'abril de 2024
fires

Torna la Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí

Després d'un any d'absència, els visitants podran gaudir de les tres principals mostres que conformen l'esdeveniment

Redacció La Pobleta de Bellveí | 30 de setembre de 2021 a les 11:30
Primer pla d'una vedella a la Fira ramadera de la Pobleta de Bellveí l'any 2019 | Ajuntament de la Torre de Capdella
Després d'un any d'absència, aquest divendres torna la Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí. Des de demà fins a diumenge, els visitants podran gaudir de tres esdeveniments centrals. Per una banda, la Fira de productes naturals, ecològics i artesanals, el divendres, on el formatge serà el principal protagonista.

El dissabte començarà amb una demostració d'oficis artesans i de l'Associació de Puntaires de la Vall Fosca. A banda, es presentarà l'exposició Lo Cosidor: La confecció de la roba a mitjan segle XX, realitzada pel Museu Hidroelèctric de Capdella i les veïnes de la Pobleta.

A partir de les 11h del matí serà el torn per als animals, en el marc de la Fira 7è Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català. Els qui també faran acte de presència seran els gossos pastors a través de la xerrada i demostració de Ricard Torras.

I diumenge prendran protagonisme les vaques, tant amb el 23è Concurs de Vaca Bruna dels Pirineus com amb la Mostra i mercat d'altres races, entre les quals també hi haurà les de raça llemosina, la salers i la flevick. El concurs tindrà la seva culminació amb el lliurament de premis a les 13h del migdia.

Una fira segura


Enguany, per tal de complir la normativa Covid en espais firals, s'haurà de seguir el recorregut indicat per veure les parades i les demostracions d'oficis. Així mateix, les sortides i entrades i els sentits de direcció estaran marcats. També hi haurà espais on només es podrà circular en un sentit i altres de lliure circulació.
 

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació