Dissabte, 27 d'abril de 2024
carreteres

Les obres del camí de Llagunes començaran a finals d'any

Els treballs tindran un cost de gairebé 800.000 euros i s'enllestiran d'aquí a sis mesos i mig

Redacció Soriguera | 30 de setembre de 2021 a les 09:30
Cruïlla de Llagunes a l’N-260 amb el poble al fons | GSV
El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural iniciarà d'aquí dos mesos les obres per arranjar el camí d'accés a les Llagunes, al terme municipal de Soriguera. Així mateix, s'estabilitzarà el talús a l'encreuament del camí amb el barranc de Coma Sarrera. Les obres van ser aprovades pel Govern el mes de juny passat.

El termini màxim d'execució de les obres és de 6,5 mesos i es preveu que finalitizin durant el tercer trimestre de 2022. Per altra banda, el cost total dels treballs serà de 791.827 euros. L'Ajuntament de Soriguera va sol·licitar a la conselleria l'actuació en aquest camí pel perill que suposen els despreniments al pas del barranc de la Coma Sarrera.

Per la seva banda, Acció Climàtica va encarregar a l'empresa pública Infraestructures.cat, el febrer de 2019, la gestió de la redacció d'un projecte constructiu per desenvolupar-hi la millor solució. L'objectiu era garantir la seguretat de pas al trànsit de vehicles i persones pel camí en el tram de despreniments propers al barranc.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació