Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus: vacunació

Salut tanca la campanya de vacunació massiva i la concentra als CAP

El total de vacunes administrades al poliesportiu del Casal i al CAP de Tremp ha estat de 14.500

Redacció Tremp | 27 de setembre de 2021 a les 08:21
Ciutadans esperant per vacunar-se al pavelló del Casal de Tremp, en imatge d'arxiu | Jordi Ubach
El Departament de Salut ha donat per tancada la campanya de vacunació massiva contra la Covid-19 a les regions sanitàries de Lleida i de l'Alt Pirineu i Aran amb un total de 590.000 dosis administrades i un 70% de la població vacunada amb pauta completa. En la nova fase que es posa en marxa, es concentrarà la vacunació massiva als Centres d’Atenció Primària (CAP) del territori, mentre que a la regió de Lleida es farà també al pavelló Onze de Setembre de la capital del Segrià. 

A partir d'ara, doncs, Salut aproparà els punts de vacunació massiva als CAP i als equipaments habilitats per aquesta finalitat en els diferents municipis, que al Pallars es redueixen en tres: Tremp, Sort i la Pobla de Segur. D'aquesta manera s'entrarà en una segona fase de manteniment i de cerca proactiva d'aquelles franges d'edats i col·lectius pendents de vacunar a partir dels CAP i del coneixement i proximitat amb els usuaris per tal de seguir implementant altres accions de diferent intensitat. 

A la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran són més de 90.000 les dosis administrades i més de 48.000 persones ja tenen la pauta completa. Això suposa més del 68% de la població vacunada. A Tremp, a banda del CAP, també es continua la vacunació al mòdul de suport instal·lat a les immediacions de l’Hospital del Pallars. El total de vacunes administrades al poliesportiu el Casal i al CAP de Tremp ha estat de 14.500 vacunes.

A Puigcerdà la vacunació s'ha centralitzat al CAP del municipi i a la Seu d’Urgell continua al mòdul de suport. Per la seva banda, a l’Aran es continua vacunant tant al Centre Joenessa Antara com al CAP de Vielha.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació