Divendres, 26 d'abril de 2024
coronavirus

Tremp torna a sortir del toc de queda

El Govern torna a canviar el criteri pel toc de queda i el prorroga a 148 municipis però la capital pallaresa en queda fora

Albert Vilanova / Jordi Ubach Barcelona/Tremp | 17 d'agost de 2021 a les 13:58
Control policial dels Mossos | Martí Urgell
Tremp cau del toc de queda. El Govern ha tornat a canviar el criteri pel confinament nocturn i l’ha prorrogat fins el 27 d'agost -si ho avala la justícia- a 148 municipis catalans, cap d’ells del Pallars. Aquest canvi de criteri inclou ara els municipis amb 125 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies, quan fins ara el límit era de 250 casos.

Malgrat l’enduriment dels criteris, que té per objectiu continuar frenant la corba de contagis i hospitalitzacions, Tremp quedarà fora del confinament nocturn a partir de dissabte, doncs actualment compta amb una incidència de 31 casos per 100.000 habitants. La capital del Pallars Jussà és, de fet, l’únic municipi pallarès amb condicions per poder tenir toc de queda, ja que no n’hi ha cap altre que superi els 5.000 habitants.

El confinament nocturn es va recuperar oficialment el 14 de juliol i va entrar en vigor dos dies després en 161 municipis catalans, entre els quals Tremp. El confinament a la ciutat ja va caure per primera vegada a finals de juliol, però va ser pràcticament un miratge, ja que una setmana després es va tornar a imposar fins el 20 d’agost a l’empitjorar les dades. Ara, a partir del dia 21, Tremp en quedarà novament deslliurat.

Les UCI dels hospitals catalans estan estancades, amb la cinquena onada a la baixa. Aquest dimarts, el Departament de Salut ha registrat l'ingrés de 4 pacients greus. El total de persones a les UCI és de 521. Pel que fa als ingressos a planta, la tendència va a la baixa i n'hi ha 1.656, 67 menys que ahir.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació