Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

Èxit de participació al 3x3 de bàsquet de Salàs de Pallars

Hi van prendre part 22 equips i aproximadament 100 persones d'arreu de la comarca

Tomàs Garcia Espot Salàs de Pallars | 14 d'agost de 2021 a les 11:55
El de Salàs ha sigut el primer 3x3 organitzat pel club trempolí | CB Tremp
Salàs de Pallars ha acollit aquest dijous amb gran èxit de participació el 3x3 de bàsquet organitzat pel Club Bàsquet Tremp i el consistori salassenc. Al torneig hi van participar 22 equips i al voltant de 100 persones vingudes d'arreu del Pallars. Els partits es van organitzar en dues categories, la de sub-14 i la de majors d'aquesta edat.

La pista poliesportiva del poble va bullir d'intensitat alhora que es gaudia d'un gran ambient basquetbolístic, propiciat també per la bona organització del club trempolí i dels àrbitres voluntaris. Tots els participants van rebre una samarreta commemorativa de l'esdeviment, així com begudes i entrades gratuïtes per a la piscina de Salàs.

Circuït de 3x3 pallarès l'any que ve


Tant l'ajuntament com el CB Tremp valoren molt positivament l'experiència, i asseguren que l'any que ve es tornarà a celebrar. Aquest torneig, però, no serà l'únic d'aquest estiu, ja que està previst que el següent sigui a Guàrdia de Noguera, també organitzat pel club de la capital del Jussà.

Així mateix, fonts del club han assegurat a Pallars Digital que s'està plantejant fer un circuït de 3x3 en diferents pobles del Pallars de cara a l'any vinent.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació