Dissabte, 20 d'abril de 2024
coronavirus

S'obre la vacunació sense cita prèvia durant tot l'agost al Pallars

Les persones que vulguin vacunar-se podran anar als CAP de Tremp, Sort i la Pobla, de 16h a 20h, de dilluns a divendres

Irene Montagut / Jordi Ubach 10 d'agost de 2021 a les 16:37
Vacunació contra el coronavirus | Josep M Montaner
El Departament de Salut continua impulsant estratègies de vacunació per augmentar la cobertura poblacional també durant el mes d’agost. A partir d’avui, s’ha obert la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia, i en horari de 16h a 20h, en aquests punts de vacunació distribuïts arreu del país. En el cas del Pallars, s’habilitaran de dilluns a divendres, fins el 31 d’agost, els centres d’atenció primària (CAP) de Tremp, Sort i la Pobla de Segur.

A més, en el cas que sigui necessari serà possible rebre la segona dosi en punts de vacunació específics establerts arreu del territori. De totes maneres, per contribuir al bon funcionament i organització d’aquests punts, ja que és una tasca molt complexa, es recomana demanar la cita prèvia per internet.

Amb tot, es vol facilitar que la tornada a l’entorn eductiu, escoles, centres de formació i universitats, i els llocs de treball el mes de setembre sigui més segura, augmentant la cobertura de la vacunació, especialment amb la variant Delta que és molt més transmissible. Si es comença el curs amb lates cobertures vacunals s’espera poder evitar quarantenes i aïllaments que trenquen la presencialitat de les escoles, universitats i centres de treball.

 Quan es realitza la marató d'agost? De dilluns a divendres fins el dia 31, de 16h a 20h
 On se celebra? Als CAP de Tremp, Sort i la Pobla de Segur
 Quina documentació cal portar? Targeta sanitària, DNI o passaport.
 A quina població va destinada? A totes les persones de 12 anys o més. No cal que estiguin adscrites al CAP.
 Quina vacuna s'administra? No s'ha concretat

Maratons ja anunciades a Tremp i la Pobla


A banda de les maratons intersetmanals del mes d’agost que acabem de detallar, a Tremp i a la Pobla de Segur ja hi havia dos cites programades. El dijous 12 d'agost tindrà lloc a la Pobla de Segur i a Tremp, mentre que l'endemà, el divendres 13, es farà novament a la capital del Jussà. La campanya va dirigida a tota la població de 12 anys o més i s'administraran dosis de la vacuna de Pfizer i de Moderna.




Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació