Dissabte, 20 d'abril de 2024
govern

Ricard Pérez es compromet a desplegar totes les delegacions del Govern al Pirineu

El delegat de l'Alt Pirineu i Aran s'ha reunit amb els presidents comarcals del territori i la síndica d'Aran

Redacció Tremp | 23 de juliol de 2021 a les 10:26
Ricard Pérez amb la síndica d'Aran i els presidents comarcals del Pirineu, entre ells els del Pallars | ACN
El delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, s'ha compromès en una reunió amb les presidències comarcals de l'Alt Pirineu i la sindicatura d'Aran a desplegar totes les delegacions del Govern. Pérez ha explicat que en un primer moment es desplegaran les de Salut, Territori, Interior, Ensenyament o Agricultura, donat que són les que ja estan pressupostades.

Precisament, tal com va publicar Pallars Digital, aquest dijous s’ha sabut del nomenament del doctor Felip Benavent com a nou gerent de la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran. Una noticía que s'ha valorat com el primer pas en el desplegament de les delegacions, atès que és un càrrec que es recupera després de 10 anys compartint la gerència amb la regió de Lleida.


Així mateix, el delegat ha indicat que la voluntat és incloure als comptes del 2022 les places dels delegats que manquen. Pérez s'ha mostrat partidari que estiguin distribuïts pel Pirineu i no s'ubiquin tots a la seu de la delegació de Tremp. En aquest sentit, ha ressaltat la importància que el Pirineu tingui una veu pròpia

Per altra banda, s'han abordat temes com la necessitat del desplegament de la Llei de Muntanya o la candidatura dels Jocs Olímpics d'hivern. A falta de conèixer el projecte amb més profunditat, tots els responsables polítics dels Consells Comarcals i el Conselh Generau d'Aran s'hi ha mostrat partidaris per la dinamització econòmica que pot suposar i per la millora en infraestructures.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació