Dissabte, 27 d'abril de 2024
Coronavirus

El toc de queda s'allarga una setmana més a Tremp

El Govern augmenta a 165 els municipis on s'aplica el confinament nocturn a partir de la una de la matinada i hi manté el trempolí

Bernat Surroca / Oriol March Barcelona, Catalunya | 20 de juliol de 2021 a les 13:26
Control policial en una localitat catalana | Adrià Costa
El Govern ha acordat aquest dimarts prorrogar una setmana més el confinament nocturn que va decretar la setmana passada. Un toc de queda que augmenta a 165 municipis, tots ells de més de 5.000 habitants, i que s’aplica de la 1h a les 6h de la matinada. Entre aquests municipis hi continua figurant Tremp, l’únic del Pallars que es veu obligat a complir amb les restriccions.

El motiu d’aquesta mesura és l'escalada imparable de contagis, que ha col·lapsat l'atenció primària i s'ha instal·lat als centres hospitalaris malgrat l'acceleració de la vacunació. La petició per aplicar el confinament nocturn se suma a les noves restriccions, que ja han rebut l'aval del TSJC per poder-se aplicar immediatament. 



La restricció afecta els municipis en els quals la incidència acumulada sigui de 400 casos per 100.000 habitants acumulats en els últims set dies. En el cas de la capital del Pallars Jussà, la incidència és ara mateix de 423,4 casos. En una setmana, doncs, la situació ha millorat, ja que el passat dimecres, quan es va anunciar el toc de queda, Tremp tenia registrava 517,6 casos.

Respecte la setmana passada, el Govern ha afegit a la llista de municipis a Roses, Lleida, el Vendrell, Igualada, la Bisbal d'Empordà, Mollerussa, Tàrrega, l'Ametlla de Mar, Ulldecona, Mont-roig del Camp, Gelida, Sallent, Santa Maria de Palautordera, Maçanet de la Selva, Sils, Torroella de Montgrí, Vilafant i Salt, sumats als que ja va afegir la setmana passada (Caldes d’Estrac i Santa Cristina d'Aro). D'altra banda, surten de la llista Abrera, Alpicat, Altafulla, Anglès, Centelles, Deltebre, Esparreguera, la Garriga, l'Ametlla del Vallès, Sant Celoni, Sant Hilari de Sacalm, Solsona, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Margarida i els Monjos, Vilanova del Camí i Sant Sadurní d'Anoia.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació