Dissabte, 20 d'abril de 2024
senderisme

Tot a punt per al 6è Festival de Senderisme de la Vall Fosca

El certamen donarà aquest dijous el tret de sortida amb un conjunt d'activitats per descobrir el territori amb responsabilitat i seguretat

Redacció La Torre de Capdella | 14 de juliol de 2021 a les 10:57
Imatge d’una edició passada del festival | Festival de senderisme Vall Fosca-Pirineus
El Festival de Senderisme de la Vall Fosca, un dels vuit Festivals de Senderisme dels Pirineus, oferirà a partir de demà i fins al 18 de juliol activitats guiades per descobrir el territori amb responsabilitat i vetllant al màxim per la seguretat dels participants.

En aquesta edició, el festival compta amb activitats destacades com el sopar sota les estrelles i la caminada nocturna, la sortida Un dia amb Keller, així com la descoberta del Coll d'Oli, vestigis d'un antic volcà, de la Vall de Filià o de la Vall de Riqüerna. També hi haurà activitats per a conèixer l'activitat ramadera en el paisatge de la Vall Fosca o per a descobrir la fauna fluvial del territori.

El de la Vall Fosca és el segon festival de senderisme celebrat durant aquest any al Pallars després del de la Conca Dellà, que va tenir lloc entre el 21 i el 23 de maig. El pròxim serà el recentment creat Senderi - Festival de Senderisme de Sort, la Vall d'Àssua i el Batlliu entre els dies 3 i 5 de setembre.


Pel que fa als protocols de seguretat, els Festivals de Senderisme són una activitat idònia tot i la pandèmia de la Covid-19, ja que tenen lloc a l'aire lliure i afavoreixen l'activitat física a la natura. Una opició de lleure que s'ha demostrat molt demandada per la ciutadania arran de les restriccions. Tots els esdeveniments compleixen amb els protocols d'higiene i seguretat recomanats per les autoritats sanitàries i turístiques.
 

Mapa dels festivals de senderisme d'enguany Foto: Territori

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació