Dijous, 25 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Wicat: el teu operador de confiança i proximitat al Pirineu

Donant cobertura al 95% de la població del Pallars i l'Alta Ribagorça, l'operador ofereix un servei de qualitat, ràpid, efectiu i en català

Redacció 26 de juliol de 2021 a les 10:55
Gerard Garreta, del refugi Colomina, ja gaudeix dels serveis de Wicat | Wicat
En un món cada cop més depenent de la connectivitat, l'operador Wicat té com a missió dotar de connexions fiables i de qualitat als habitants i empreses de l'Alt Pirineu. Des de 2015 Wicat es dedica a donar solucions de connectivitat en aquestes comarques, poc ateses per part dels grans operadors convencionals.

De fet, ja dona cobertura per radioenllaç de 30 Mbps al 95% de la població del Pallars i de la Vall de Boí, des del congost de Terradets fins més enllà del Port de la Bonaigua, passant per les conques de Tremp i Dellà, la Vall Fosca, totes les valls del Pallars Sobirà i la Vall de Boí, així com als refugis de muntanya de la zona.

Arriba als llocs més remots, a més de 200 pobles, democratitzant l'accés a internet, reduint l'escletxa digital de l'Alt Pirineu i donant impuls econòmic a les zones amb risc de despoblament. I tot això, amb la tecnologia més avançada, amb inversió i millores constants a la infraestructura, i amb els millors preus.
 

Comptar amb un servei de telecomunicacions de proximitat, a diferència d'un operador nacional, té molts avantatges. Wicat està centrat a l'Alt Pirineu, fet que comporta que els seus clients d'aquí són la prioritat número 1 i no els últims a ser atesos per ser una zona poc poblada. No és necessari trucar a un altre continent ni en altres idiomes per parlar amb ells i els seus tècnics són locals. Tenen botiga a Sort i a Tremp, on és molt ràpid, per exemple, recollir un duplicat d'una targeta SIM perduda. D'aquesta manera poden oferir un servei ràpid, efectiu i en català.

A més, tots els treballadors i proveïdors de la cadena necessària per a donar el servei que poden ser locals, ho són, generant activitat econòmica a tots els sectors. Obra civil, materials per a instal·lacions, tallers mecànics, copisteries, a més dels sous dels treballadors, que es gasten també als negocis locals. Tot això converteix Wicat en l'operador que més inverteix en el desenvolupament de l'economia local.
 

Llavorsì ja gaudeix de la fibra òptica de Wicat. Foto: Wicat


Wicat col·labora també en diverses associacions culturals i esportives del Pallars, i té com a objectiu seguir sent l'operador de referència a l'Alt Pirineu, fet i pensat des d'aquí per a donar solucions a les necessitats d'aquí.

I ara també amb fibra òptica a Rialp, Llavorsí, la Guingueta i Escaló!


En el seu afany per donar el millor servei, Wicat ja ha activat el desplegament amb fibra òptica fins a la llar a Rialp, Llavorsí, la Guingueta d’Àneu i Escaló. Uns nuclis de població de gran importància al Pallars i en el conjunt del Pirineu, els habitants i les empreses dels quals podran gaudir properament d'un servei que els permetrà tenir una connectivitat de fins a 1.000 Mbps.

A aquests dos nuclis -a més de Guàrdia de Noguera- s'hi afegiran en els propers dies Tremp, la Pobla de Segur, Talarn i moltes altres poblacions del Pallars i l'Alta Ribagorça, que ben aviat ja disposaran de la fibra òptica de Wicat.
 

Un tècnic de Wicat instal·lant el servei a Guàrdia de Noguera. Wicat Foto: Wicat


Podeu informar-vos sobre els serveis de Wicat a la seva pàgina web, per telèfon al 973090900 o bé per Whatsapp al 973090901.

 Vols donar a conèixer el teu negoci o servei? Contacta amb nosaltres!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació