Dijous, 25 d'abril de 2024
femap

Esterri d'Àneu i Sort acullen els primers concerts del FeMAP al Pallars

Les actuacions tindran lloc aquest cap de setmana i estaran acompanyades d'activitats alternatives

Redacció Sort | 9 de juliol de 2021 a les 09:05
Imatge d'un acte del FeMAP a Camprodon aquesta setmana | FeMAP
La 10a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), inaugurada el passat 2 de juliol, arriba al Pallars aquest cap de setmana. Dissabte a les 21:30h, l'església de Sant Vicenç d'Esterri d'Àneu serà la primera seu pallaresa en acollir un dels concerts del festival, concretament Bach de cambra: Sonates, Suites i Partites, de la mà dels intèrprets de Sweet Noyse. Diumenge serà el torn de Sort, que a les 20h del vespre acollirà el concert Stabat Mater de Boccherini a l'església de Sant Feliu, i interpretat per Anaïs Oliveras & Ensemble La Clementina.

Abans de la música, també hi haurà lloc per a altres activitats. A Esterri, els assistents al concert podran realitzar una passejada botànica per conèixer les plantes de les Valls d'Àneu, les seves virtuts medicinals i els costums associats. Pel que fa a la capital del Sobirà, hi haurà una visita guiada per la vila comtal de Sort a partir de les 16:30h.

Després d'aquests dos municipis del Sobirà, el proper concert programat al Jussà serà a l'Espai Cultural La Lira de Tremp, el dia 21 de juliol. Enguany, les comarques pallareses acolliran un total de 15 concerts repartits en 11 municipis. A més dels tres mencionats, també n'hi haurà a la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Castell de Mur, Salàs de Pallars i la Torre de Capdella al Pallars Jussà, i Espot, Lladorre i Alt Àneu al Pallars Sobirà.


La 10a edició del FeMAP comptarà amb la participació de 20 grups i solistes, després d'un any d'aturada a causa de la pandèmia. Pel que fa a les entrades, es mantenen dos tarifes diferenciades (normal i reduïda) entre els 10 i els 20 euros en funció del tipus de grup, el lloc on es duu a terme el concert i el moment en què es compren les entrades.

El preu és sensiblement més econòmic si s'opta per comprar-la de manera anticipada a les oficines de turisme, als ajuntaments o a la pàgina web del festival. L'altra alternativa és adquirir-la directament a la taquilla, que obrirà una hora abans del concert. També hi ha l'opció de fer-se amic del FeMAP per 10 euros, fet que suposa tenir entrada reduïda a tots els concerts.

 Programació del 10è Festival de Música Antiga dels Pirineus

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació