Dimarts, 23 d'abril de 2024
futbol

Pep Guardiola visita Rialp durant la primera setmana del seu campus de futbol

L’entrenador del Manchester City també ha signat el Llibre d’Honor durant la seva visita al consistori

Tomàs Garcia Espot Rialp | 5 de juliol de 2021 a les 11:08
Pep Guardiola durant la visita als infants que han participat al campus | Pep Summer Camp
Aquest cap de setmana Rialp ha rebut la visita de Pep Guardiola. L'entrenador del Manchester City ha visitat els infants que han participat en el primer torn del Pep Summer Camp, el campus de futbol que apadrina l’exfutbolista i exentrenador del Futbol Club Barcelona. L'activitat està dirigida a nens d'entre 6 i 17 anys, el segon torn del qual va començar ahir diumenge i que durarà fins el dia 10 de juliol.

Aprofitant la visita als infants, Guardiola també ha passat per l'Ajuntament de Rialp com a mostra d'agraïment pel seu suport i esforç per tal que el campus se celebri en les millors condicions. Al consistori, l'entrenador també ha tingut ocasió de signar el Llibre d'Honor de l'ajuntament. En declaracions a Pallars Digital, l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha mostrat la seva satisfacció, assegurant que la visita del tècnic de Santpedor "ha estat un honor".

Així mateix, Sabarich ha explicat que la tria de Rialp com a seu del Pep Summer Camp és un reconeixement a l'aposta per l'esport que es fa des del poble. El batlle ha destacat la condició de Rialp com a "capital del futbol al Pallars Sobirà", gràcies a les seves instal·lacions esportives, i reconeix que l'èxit campus també servirà per posicionar encara més el poble a nivell turístic.
 

El tècnic visita Aigüestortes


Però no tot és futbol. Pep Guardiola ha aprofitat la seva estada al Pallars Sobirà -comarca que no havia visitat mai fins ara, segons ell mateix ha confessat- per visitar aquest diumenge el “paisatge únic” del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici amb la família i amics.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació