Diumenge, 5 de maig de 2024
participació ciutadana

​La Pobla de Segur implanta un nou servei de comunicació d'incidències

L’aplicació 'Línea Verde' serveix com a canal de comunicació bidireccional entre l'ajuntament i la ciutadania

Redacció La Pobla de Segur | 30 de juny de 2021 a les 10:31
Detall de l’aplicació en un telèfon mòbil | Ajuntament de la Pobla de Segur
L’Ajuntament de la Pobla de Segur s’ha unit als més de 500 municipis que a nivell nacional disposen del servei Línia Verde, un canal de comunicació directe a través del qual el veïnat pot posar en coneixement del consistori aquells desperfectes que detectin a la localitat. Gràcies a aquesta eina de participació ciutadana, l’ajuntament pretén conèixer les necessitats del municipi i així poder donar solució a les qüestions comunicades.

Per poder utilitzar aquest nou servei és necessari descarregar l’aplicació Línia Verde a Google Play (per a dispositius Android) o l’App Store (per als d’iOS). Per comunicar una incidència, tan sols cal clicar sobre Nova incidència. En pantalla apareixerà un desplegable perquè l’usuari seleccioni la que vol comunicar. De forma automàtica, l’aplicació detectarà les coordenades exactes en les que s’ubica el desperfecte. El següent pas és adjuntar una foto de la incidència i escriure una observació.

Una vegada enviada la incidència, el personal de l’ajuntament rebrà una notificació del desperfecte comunicat per, a partir d’aquest moment, iniciar els tràmits per solucionar la incidència detectada. A més, el ciutadà n’estarà sempre al corrent, ja que rebrà una notificació al seu telèfon sempre que es produeixi un canvi en l’estat de la incidència.

Comunicacions i avisos de l’Ajuntament


Una altra de les possibilitats que ofereix aquesta aplicació és la de l’enviament de comunicacions informatives, agenda i avisos per part de l’Ajuntament de la Pobla de Segur. També es podrà consultar els principals punts d’interès que es localitzen al municipi, la informació dels comerços i serveis de la Pobla i les entitats locals. Una informació que fins ara ja es podia trobar a l’aplicació SmartVila, que ja ha deixat d’estar operativa.


 Accedeix al servei Línea Verde de la Pobla de Segur

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació