Dissabte, 20 d'abril de 2024
bany

La Pobla de Segur segueix apostant pel bany als rius i al pantà de Sant Antoni

L’ajuntament manté tancada la piscina municipal, que està pendent d’unes obres de millora

Redacció 15 de juny de 2021 a les 09:39
La Pobla de Segur incentiva un any més el bany a rius i llac | Ajuntament de la Pobla de Segur
L’Ajuntament de la Pobla de Segur promou, un any més, el bany en zones properes als rius i al pantà de Sant Antoni, arran de la decisió de mantenir tancada la piscina municipal Camil Cases per les “dificultats de mantenir-la oberta en un estiu encara marcat per la Covid-19”. Així ho ha assenyalat el consistori, que afegeix que les instal·lacions de la piscina “han quedat obsoletes” i estan pendents d’unes obres de millora per revertir aquesta situació.

A més, posat en funcionament les piscines “requereix una posta en marxa de més d’un mes d’antelació i suposa un cost elevat”. El regidor d’Esports de la Pobla de Segur, Eloi Tirvió, ha assegurat que “l’equip de govern ja està treballant per poder reobrir les instal·lacions l’estiu vinent”. 

Així, des de l’ajuntament poblatà es continuarà amb la feina ja engegada l’estiu passat d'habilitar i condicionar aquelles zones ja freqüentades pels banyistes, com són la bassa del riu Flamisell; la zona de Sant Joan i del Xiringuito, al llac; i els Eixavegons, la bassa de Vallcarga, la Barraca i la presa de Llania, a la Noguera Pallaresa. L’ajuntament tornarà a desbrossar les àrees i millorarà els accessos que en el transcurs de l’any hagin pogut quedar malmesos. També s’actuarà al camí de la ribera de la Noguera Pallaresa perquè s’hi pugui accedir a peu o en bicicleta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació