Dijous, 25 d'abril de 2024
premi

Una alumna de l'Institut de Tremp, guardonada als premis UVic de treballs de recerca

Eulàlia Prats va rebre el segon premi en la categoria Bon Preu pel treball 'Brooklyn: a bridge to opportunity'

Redacció 29 de juny de 2021 a les 09:53
Eulàlia Prats recollint el guardó durant l'acte celebrat dimarts passat | UVic
Eulàlia Prats, alumna de l'Institut de Tremp, ha estat una de les guanyadores de la 23ª edició dels Premis als millors Treballs de Recerca de Batxillerat de la Universitat de Vic (UVic), celebrada dimarts passat. La trempolina va rebre el segon premi ex-aequo en la categoria Bon Preu pel treball Brooklyn: a bridge to opportunity.

L'entrega del guardó, otorgat als millors treballs en l'àmbit de les Ciències Socials i Humanitats, i dotat amb 2.000 euros, es va poder celebrar de manera presencial amb els guanyadors i alguns acompanyants. Enguany s'han presentat un total de 160 treballs de 138 centres de 39 comarques diferents. A més de Prats, entre els premiats també n'hi ha sis provinents d'instituts de les comarques de Lleida.
 

Imatge dels guanyadors durant l'entrega de premis Foto: UVic


El reconeixement a Eulàlia Prats se suma al que ja va aconseguir Àssua Farré, de l’Institut Hug Roger III de Sort, ara fa un mes. Farré va guanyar el Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques, un guardó, convocat per la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Ernest Lluch i que premia el millor treball de recerca de Batxillerat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació