Dissabte, 20 d'abril de 2024
piscines

Esterri d’Àneu inverteix prop de 100.000 euros en millores a la piscina

Sort obre la piscina per aprofitar l’horari intensiu dels centres educatius, mentre que Tremp té previst iniciar la temporada el proper dia 19

Jordi Ubach Llorens 9 de juny de 2021 a les 12:08
Obres de millora a la piscina d’Esterri d’Àneu | Ajuntament d’Esterri d'Àneu
La piscina municipal de Sort ha obert enguany dos setmanes abans del previst coincidint amb l’horari intensiu dels alumnes dels centres educatius. Així, des del passat dilluns i fins el 22 de juny, es podrà accedir al recinte de dilluns a divendres, de 15h a 19h de la tarda per només un euro. Com sempre, els menors de 14 anys hauran d’entrar amb l’acompanyament i sota la responsabilitat d’un adult.

L’Ajuntament de Sort ha comunicat que tant l’accés a la piscina com el pagament de l’entrada es farà a través d'aquest portal. Així mateix, el consistori ha anunciat que aquest estiu es reprendran els cursets de natació a la piscina municipal, dirigits a nadons, a adults i als més veterans, així com també per a tota la canalla. El preu serà de 15 euros per quinzena, amb quatre sessions per cadascuna d'elles.

Millores a la piscina d’Esterri d’Àneu


Una altra piscina de la comarca, la d’Esterri d’Àneu, té previst obrir enguany el dia 18 de juny i ho farà amb novetats. L’Ajuntament d’Esterri d’Àneu està enllestint les obres al bar, a la cuina, als vestidors i als lavabos del recinte. Segons ha explicat l’alcalde, Pere Ticó, el bar s’ha fet tot nou i s’ha equipat amb una cuina moderna que millorarà les prestacions de l’antiga.

També s’han fet nous el magatzem i els vestidors, que s’han adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, així com les dutxes exteriors. La instal·lació elèctrica i la d’aigua també s’han canviat, segons ha destacat Ticó. L’alcalde ha detallat que el conjunt de l’actuació ascendeix als 96.600 euros, dels quals 70.000 euros s’obtindran a través d’un ajut de la Diputació de Lleida.

Tremp obrirà la piscina el dia 19


Pel que fa a la piscina de Tremp, el regidor d’Esports, Francesc Castells, ha explicat en el ple celebrat aquest passat dilluns que l’ajuntament té la intenció d’obrir la piscina municipal el dia 19 de juny. A la Pobla de Segur, com l’any passat, s’ha decidit no obrir les instal·lacions de la piscina Camil Cases i s’aposta novament per potenciar el bany als rius i a l’embassament de Sant Antoni. Una altra de les piscines que entrarà aviat en funcionament és la d’Isona, amb previsió d’obrir, com en el cas de Tremp, el 19 de juny.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació