Dimarts, 23 d'abril de 2024
govern

Ricard Pérez serà el delegat del Govern al Pirineu i Ester Capella se’n va a Madrid

El regidor d’Oliana (Junts) relleva l’alcaldessa d’Isona i Conca Dellà, Rosa Amorós (ERC), al capdavant de la delegació des de 2016

Redacció 9 de juny de 2021 a les 09:26
Ricard Pérez, nou delegat del Govern al Pirineu | Junts
La delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran l'ocuparà en aquesta nova legislatura el regidor d'Oliana (l'Alt Urgell) i coordinador de Junts a la vegueria del Pirineu, Ricard Pérez, segons fonts del partit. Pérez substituirà la republicana Rosa Amorós, que ha estat al capdavant de la delegació des de 2016 i que actualment és l’alcaldessa d'Isona i Conca Dellà.

Amb l'elecció de Pérez queda completat el repartiment de delegacions de l'executiu de Pere Aragonès. A Ponent, el delegat serà el republicà Bernat Solé. En aquesta legislatura ERC i Junts s'han intercanviat les competències de les delegacions. Fins ara els post-convergents dirigien la plana i els republicans el Pirineu.

Ester Capella, delegada del Govern a Madrid


D’altra banda, la conselleria de la Presidència ha nomenat Ester Capella, exconsellera de Justícia, com a delegada del Govern a Madrid. La de la Pobla, que abans de ser consellera va ser senadora i diputada a Madrid, tindrà l'encàrrec de Pere Aragonès de greixar les relacions entre governs. Aquest dimarts el Govern ha anunciat una cascada de nomenaments.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació