Divendres, 19 d'abril de 2024
electricitat

​Rialp estrena un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Està situat a la benzinera, té capacitat per a dos vehicles i és de càrrega ràpida i semiràpida

Redacció 7 de juny de 2021 a les 12:08
Imatge del punt de recàrrega amb capacitat per a dos vehicles | Ajuntament de Rialp
Endesa ha estrenat a Rialp un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics. Es troba a la benzinera El Racó i es tracta del segon punt que la companyia elèctrica ubica a la comarca del Pallars Sobirà, després del que va estrenar l’estiu passat a Llavorsí. Té capacitat per a dos vehicles i és de recàrrega ràpida i semiràpida. Aquest equipament, que està actiu des de fa uns 15 dies, s’uneix al que ja funciona des de fa uns anys a la zona d’autocaravanes.

Tot i que es tracta d’una iniciativa privada, l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha valorat molt positivament l'entrada en funcionament d'aquest punt de recàrrega. “Fa temps que a Rialp apostem per la sostenibilitat i per la mobilitat elèctrica”, ha afirmat l’alcalde, que també ha remarcat que el fet de disposar d’aquests equipaments “beneficia també els negocis del municipi”.

La construcció del punt forma part d'una xarxa de 2.000 situats arreu de l’estat espanyol per cobrir els 15.000 quilòmetres de carreteres principals. Es pretén que els conductors sempre tinguin un punt de recàrrega a una distància inferior a 100 quilòmetres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació