Divendres, 26 d'abril de 2024
salut

El personal d'infermeria del Pallars ja pot prescriure medicaments mitjançant la recepta electrònica

Es tracta d'una demanda històrica del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya que millora l'atenció de la ciutadania

Redacció 2 de juny de 2021 a les 09:54
Infermeres del CAP de Tremp amb les noves targetes col·legials | ICS Pirineu
Fins a 57 infermeres i infermers dels 345 de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran ja poden emetre plans de medicació dins el sistema de recepta electrònica amb signatura pròpia. Aquesta pràctica dona visibilitat a les indicacions que duu a terme aquest tipus de personal sanitari i permet evitar duplicitats de visites i esperes innecessàries, contribuint a fer el sistema més eficient, segons han indicat des del Departament de Salut.

Els professionals d'infermeria han obtingut un certificat digital per part del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida, amb el qual ja poden prescriure medicaments. Es tracta de personal dels equips d'atenció primària de la Seu d'Urgell, Alt Urgell Sud, la Pobla de Segur i Tremp; dels serveis del PADES i de l'Hospital de Dia de l'Hospital Comarcal del Pallars; i d'Aran Salut, tant de l'atenció primària com de l'Espitau Val d’Aran. 

A més del reconeixement que representa aquesta fita, des de Salut és remarca que, d'aquesta manera, es normalitza una situació que forma part de les seves activitats i es millora l'atenció de la ciutadania. Es tracta també de la resposta a una demanda històrica del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), que aplega les quatre corporacions infermeres del país.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació