Divendres, 19 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Torna a augmentar el nombre de persones confinades als centres educatius pallaresos

A tot el Pallars hi ha quatre grups escolars i 127 alumnes i professors que es troben actualment en aïllament domiciliari

Redacció 11 de maig de 2021 a les 10:36
Una alumna aplicant-se gel hidroalcohòlic a les mans en una escola catalana | ND
La situació a les aules ha tornat a empitjorar després de tres setmanes de millora al Pallars, que compta actualment amb quatre grups escolars confinats i un total de 127 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació ha augmentat respecte la setmana passada, quan hi havia quatre classes confinades i 95 persones en aïllament.

L’Institut de Tremp és el centre més afectat, amb dos aules i 38 persones confinades. El segueixen l’Escola La Closa d’Esterri d’Àneu amb 37 persones aïllades, l’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort amb 23, l’Institut Hug Roger III de Sort amb 19, l’Escola de Llavorsí amb 9 i l’Escola Els Raiers de la Pobla de Segur amb 1. Val a dir que els casos de les escoles de Sort, la Pobla i Llavorsí no afecten cap grup classe, segons les mateixes dades.

En el conjunt de Catalunya, segons Educació, son 729 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 18.370 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 78.767 positius als centres educatius catalans.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació