Dissabte, 20 d'abril de 2024

Mala jornada de futbol amb empat del Tremp (1-1) i derrotes del Pobla (1-2 i 1-3)

En bàsquet, el CB Tremp cau contra el CENG Segrevest Artesa (66-63) tot i els 20 punts d'un Conti estel·lar

Tomàs Garcia Espot 3 de maig de 2021 a les 10:08
El CF Pobla va haver de jugar dos partits en menys de tres dies per decisió federativa | Tomàs G. Espot
Mala jornada per als equips de futbol del Pallars. Diumenge al CF Tremp se li va escapar la victòria contra el Vilanova de la Barca a domicili (1-1). Els trempolins van dominar el marcador durant gairebé tot el primer temps i el segon, però els locals van aconseguir la igualada al minut 75 de partit. Un partit accidentat amb expulsions de Jordi i d'un jugador visitant a la segona part.

Per la seva banda, el CF Pobla ha viscut una setmana negra. Divendres els poblatans van jugar un partit ajornat contra l'Alcoletge, amb derrota per 1 a 3. Diumenge van haver de tornar a jugar, en aquest cas contra l'Alcarràs i amb algunes baixes importants. Tot i avançar-se en el marcador per mitjà de Miki Molins, els visitants van aprofitar la superioritat i els pocs efectius del Pobla en atac, i al descans ja havien capgirat un marcador que ja no es va moure més (1-2).

Amb aquests resultats el Pobla cau a la sisena posició de la taula amb 10 punts, els mateixos que el Tremp, que és vuitè i el cap de setmana que ve té jornada de descans.

El CB Tremp cau en un partit ajustat

En bàsquet, el Fa uns anys... CB Tremp va caure per la mínima a la pista del CENG Segrevest Artesa de Segre (66-63). Els trempolins van firmar uns bons primer i tercer quarts, arribant als últims minuts amb el marcador molt ajustat. Finalment, però, l'encert dels locals als tirs lliures va arrabassar la victòria als de Tremp, malgrat els 20 punts d'un Conti estel·lar.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 11A