Dijous, 18 d'abril de 2024
coronavirus

Sort torna a prorrogar una setmana més les restriccions contra la Covid-19

La capital del Pallars Sobirà allarga el tancament d’equipaments municipals i parcs infantils fins el 6 de maig

Jordi Ubach Llorens 29 d'abril de 2021 a les 12:28
Pla general d’un parc infantil tancat a Sort | ACN
L’Ajuntament de Sort ha acordat aquest dijous una nova pròrroga de les restriccions per Covid-19 seguint les recomanacions del Departament de Salut i davant l’elevada incidència de la malaltia al municipi. Així, es mantindran tancats els equipaments municipals i els parcs infantils almenys fins el proper dijous 6 de maig inclòs. A més, alguns serveis es poden veure afectats per aquesta mesura, que s'aplica des del 22 de març passat.
 
En els últims set dies amb dades -del 19 al 25 d’abril- s’han detectat 13 nous contagis de coronavirus al municipi, i la velocitat de propagació, que mesura l’índex Rt, és de 0,91. Unes xifres que han millorat els últims dies però que continuen mantenint molt alt el risc de rebrot, que actualment és de 1.192,98 punts.


A més, a l’Institut Hug Roger III hi ha 17 persones confinades i a l’Escola Àngel Serafí Casanovas n’hi ha 3, segons les dades del Departament d'Educació. Per tot plegat, el consistori torna a cridar a la responsabilitat ciutadana i demana a tothom l'estricte compliment de les quarantenes, tal com determina Salut.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació