Divendres, 19 d'abril de 2024

Derrota del CF Tremp (2-1) i victòria del CF Pobla com a local al Pedrasanta (3-0)

En bàsquet, el Tremp derrota al Cervera (59-72) i en futbol sala els trempolins golegen el Poal (3-6)

Tomàs Garcia Espot 19 d'abril de 2021 a les 10:41
El Pobla va jugar com a local al camp de l'etern rival per primera vegada en la seva història | Tomàs G. Espot
Una de freda i una de calenta per als equips de futbol del Pallars. Dissabte el CF Tremp va caure a domicili contra l'Alpicat B (2-1). Després d'una primera meitat igualada i sense gols, els locals van aconseguir avançar-se al marcador als minuts 62 i 74. Tot i el gol de Jonatan als últims compassos del partit, el Tremp no va poder evitar la tercera derrota de la temporada. Amb aquest resultat, l'equip baixa fins a la catorzena posició amb només tres punts sumats.

Per la seva banda, el CF Pobla, que diumenge va jugar com a local al Pedrasanta per primera vegada en la seva història, va guanyar amb solvència al Torregrossa per 3 a 0. Els poblatans es van imposar clarament a la primera meitat amb gols de Ruben i Sergi Durany. La segona va ser més igualada, però el Pobla es va mantenir sòlid en defensa, i a dos minuts pel final Miki va marcar el tercer. La victòria permet als poblatans situar-se sisens amb set punts a la butxaca.

El CB Tremp es cobra la venjança a Cervera

Pel que fa al bàsquet, el Fa uns anys...CB Tremp va vèncer al Cervera (59-72), subsanant la derrota de dissabte passat a casa contra els cerverins. Els de Tremp van dominar des del primer moment i al descans ja guanyaven per 19 punts. Els locals van retallar distàncies a la segona meitat, però els trempolins van fer valer la seva superioritat amb un Conti estelar, autor de 29 punts.

El Guaja Aventuras Tremp guanya golejant

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va guanyar 3 a 6 contra El Poal. Malgrat els dos gols matiners d'Eze, els del Pla d'Urgell van empatar el partit al començar la segona part. La reacció trempolina no es va fer esperar, i un doblet d'Erik, juntament amb les dianes de Murilo i Javi Cabana, van sentenciar el matx. El Guaja es manté imbatut i se situa cinquè a la classificació amb sis punts.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, 11-A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol Sala: Segona Catalana, grup 9