Dissabte, 20 d'abril de 2024
mossos d'esquadra

El pallarès David Boneta ascendeix a la cúpula dels Mossos d'Esquadra

Natural de Tremp, formarà part de l’autoanomenada "direcció operativa" del cos policial, que dirigeix el major Josep Lluís Trapero

Redacció 8 d'abril de 2021 a les 12:02
David Boneta, en imatge d’arxiu, durant una entrevista a l’ACN | ACN
La incorporació del comissari Ferran López com a nou responsable de seguretat del Futbol Club Barcelona després de 31 anys al cos dels Mossos d’Esquadra ha provocat canvis en l'organització de la policia catalana. Un d’ells afecta un pallarès, el comissari David Boneta, que s’incorpora a la cúpula que dirigeix el major Josep Lluís Trapero. Boneta, que fins al moment era cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, passa a formar part de l'autoanomenada “direcció operativa” del cos juntament amb els comissaris Miquel Esquius i Joan Carles Molinero.

Boneta, nascut l’abril de 1970 a Tremp, compta amb una consolidada trajectòria dins el cos policial. Entre altres càrrecs, ha estat cap de l’Àrea Regional d’Informació de Ponent i de la comissaria de Sort, subinspector en cap de l’Àrea Bàsica Policial Val d’Aran-Alta Ribagorça i cap de la regió policial Camp de Tarragona. El pallarès també ha dirigit les comissaries de Vilafranca del Penedès i Reus.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació