Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus

Resignació al Pallars pel «previsible» retorn al confinament comarcal

Les presidències comarcals insisteixen que haguessin preferit permetre la mobilitat entre regions sanitàries

Redacció 8 d'abril de 2021 a les 10:13
Control de carretera dels Mossos | ACN
Els representants polítics de les institucions comarcals del Pallars s'han mostrat resignats davant l'anunci del retorn del confinament comarcal aquest divendres. Així, el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isus, ha dit que "era previsible” que això passés després de Setmana Santa i ha assegurat que no li agafa per sorpresa. Isus ha demanat que, si hi ha d'haver més restriccions, es tinguin en compte les especificitats de les comarques de muntanya.

Al seu torn, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, ha explicat que no l’ha agafat per sorpresa aquest anunci, que es produeix en un moment on la incidència del coronavirus està pujant a nivell general a tot el país. Mullol ha valorat positivament que, de moment, la limitació de la mobilitat sigui l'únic canvi en les mesures actuals. Una restricció que, segons el president del Jussà, posarà fre al moviment que hi ha hagut per Setmana Santa.

Altres representants institucionals del Pirineu, com la síndica d'Aran, Maria Vergés, han coincidit en assegurar que el confinament comarcal "era previsible" i confia que almenys "es faci complir". La presidenta del consell de l'Alt Urgell, Josefina Lladós, també ha dit que "era d'esperar" i ha afegit que li hagués agradat "un pas intermedi" amb un confinament de la regió sanitària.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació