Dimarts, 23 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG MARÇ: Ja tenim el nom del guanyador del pack de llavors d'Alba Jussà!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció 29 de març de 2021 a les 16:36
Les quatre varietats de llavors que hem sortejat aquest mes de març | Alba Jussà / PD
Ja coneixem el nom del guanyador del sorteig del mes de març. El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i consisteix en un pack format per quatre varietats de llavors d’hortalisses del Pallars Jussà i una llibreta de cultiu, gentilesa d’Alba Jussà a través del projecte Llavors d’oportunitats

En concret, les varietats són de pebrot bitxo de Puigcercós, bleda d’Erinyà, tomata rosada de l’horta del Flamisell i tomata pruna de la Pobla de Segur. L'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dilluns a la tarda, ha estat Ricard S. (Tremp). Enhorabona!

Un projecte d’agricultura social

Llavors d’oportunitats és un projecte d’agricultura social, liderat per Alba Jussà, que vol recuperar varietats tradicionals d'hortalisses del Pallars que s’estaven perdent. L’objectiu és conservar els coneixements dels nostres padrins i les padrines tot contribuint a la biodiversitat. A més, el projecte vol promoure la inserció laboral de les persones més vulnerables a partir del treball amb la terra, l’hort i la comunitat.

 

Imatge del Banc de Llavors d'Alba Jussà. Foto: Alba


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 79 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu. 

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: abril

El proper sorteig tindrà lloc el mes d'abril, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del proper dia 20. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació