Divendres, 19 d'abril de 2024
art

Vilamur prepara una nova edició del festival de les arts «Terra Roia», després de suspendre la de l'any passat

S'han previst activitats entre els mesos de juliol i agost en diferents poblacions del Pallars Sobirà

Redacció 17 de març de 2021 a les 11:08
Imatge d’una edició d’anys anteriors del festival | Terra Roia
L'Ajuntament de Soriguera, l'Associació de Veïns de Vilamur, voluntaris, artistes, entitats i institucions ja preparen l'edició del festival de les arts Terra Roia 2021, abans conegut com a Siartb. Arreu del Pallars Sobirà es duran a terme exposicions fotogràfiques, xerrades, lectures, representacions teatrals, concerts, una fira multisectorial de creadors i entitats, projeccions i tallers, entre altres propostes culturals i artístiques.

Les activitats començaran a finals de juliol i s'allargaran fins el 29 d’agost, malgrat la part central d’aquesta fira multidisciplinària es farà el 19 i 20 d'agost a Vilamur. Després de suspendre l'edició 2020 per les mesures decretades per la Covid-19, la d'enguany inclourà més actes i artistes i arribarà a més indrets de la comarca.

L'art fotogràfic tindrà un paper destacat en aquesta edició, amb nombroses exposicions de col·leccions institucionals, com per exemple una exposició de fotografies estereoscòpiques de Josep Forns d'entre 1920 i 1930, fotografies del fons de Violant i Simorra, entre altres, i una selecció de treballs de fotògrafs locals.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació