Divendres, 19 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Ja hi ha més d’un centenar de persones confinades als centres educatius pallaresos

A tot el Pallars hi ha sis grups escolars i 140 persones relacionades amb el món educatiu que es troben actualment en aïllament domiciliari

Redacció 15 de març de 2021 a les 10:33
Infants llegint un llibre en una escola catalana | Estefania Escolà
El Pallars compta actualment amb sis grups escolars confinats i un total de 140 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació ha augmentat significativament en relació a la setmana passada, quan hi havia només una classe confinada i un total de 26 persones en aïllament.

El Col·legi Maria Immaculada de Tremp és el centre més afectat, ja que compta amb 115 persones -de les quals nou són docents- i cinc grups aïllats. També a la capital del Jussà, l’Institut té tres persones confinades i l’Escola Valldeflors una. Al Pallars Sobirà, l’únic centre amb afectació, segons les mateixes dades, és l’Institut Hug Roger III de Sort, que té 21 persones confinades -set de les quals personal docent- i un grup aïllat.

En el conjunt de Catalunya, segons les mateixes dades, son 864 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 20.598 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 58.773 positius als centres educatius catalans.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació