Dissabte, 20 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

Confinats vuit docents de l’Institut Hug Roger III de Sort

A tot el Pallars hi ha un grup escolar i 26 persones relacionades amb el món educatiu que es troben actualment en aïllament domiciliari

Redacció 8 de març de 2021 a les 09:03
Dos alumnes amb mascareta en una aula catalana | Josep M Montaner
El Pallars compta actualment amb un grup escolar confinat i un total de 26 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació s'ha reduït significativament en relació a la setmana passada, quan hi havia tres classes confinades i un total de 58 persones en aïllament.

L’Institut Hug Roger III de Sort compta amb un grup aïllat i amb 22 persones confinades, de les quals vuit són docents. Està previst que aquest dilluns se’ls practiqui el test PCR. Encara a la capital del Pallars Sobirà, l’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort té tres alumnes confinats, però cap grup aïllat. L'altre centre pallarès amb persones confinades és al Pallars Jussà, en concret a l’Escola Valldeflors de Tremp, amb una.

En el conjunt de Catalunya, segons les mateixes dades, son 974 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 23.850 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 57.475 positius als centres educatius catalans.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació