Dissabte, 20 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Arriba al Pallars un nou servei de perruqueria orgànica: Voliana Perruqueria

Imma Vila és la impulsora d’aquest nou producte exclusiu i de qualitat que ofereix des de Tremp el màxim benestar als seus clients a partir de productes naturals

Redacció 9 de març de 2021 a les 12:24
Imma Vila és la impulsora d’aquest servei únic al Pallars | Jordi Ubach
El Pallars compta, des de fa poques setmanes, amb un nou servei de perruqueria orgànica hol·lística spa, un dels primers d’aquestes característiques a les nostres comarques. Es tracta de Voliana Perruqueria, un servei de perruqueria unisex exclusiu i de qualitat que ofereix el màxim benestar als seus clients a partir de productes naturals.

Ubicada al centre històric de Tremp, utilitza tècniques i productes de la medicina aiurvèdica, un sistema tradicional originari de l’Índia que fa uns 5.000 anys que s’imparteix. Una metodologia que podreu experimentar in situ i que ja en podeu fer un primer tast visitant els comptes que la perruqueria té oberts a Instagram i a Facebook.

Voliana Perruqueria és el projecte personal d’Imma Vila, una jove gironina resident a Tremp amb una llarga i contrastada experiència en perruqueria. Convençuda del seu potencial, Vila ha emprès aquesta aventura en plena pandèmia, decidida a portar al Pallars un tipus de perruqueria i de serveis inèdits a la comarca.
 

Voliana Perruqueria és el nou servei de perruqueria orgànica hol·lística spa del Pallars. Foto: Jordi Ubach


Entre aquests, podem gaudir del ritual shirodara, consistent en un massatge capil·lar amb olis calents i essències, o el ritual d’hidratació capil·lar benessere. També s'ofereix l'allisat o permanent natural, el tractament anticaiguda capil·lar a base de plantes, tractaments per millorar altres alteracions del cuir cabellut o un servei de maquillatge i cosmètica orgànica. Els nuvis i núvies que ho desitgin també podran escollir un acompanyament des del pentinat i el maquillatge fins als arranjaments durant tota la cerimònia.

Un dels tractaments capil·lars més demandats és el shirodara, que consisteix en un massatge del cuir cabellut a base d’olis tebis amb essències que descendeixen d’un recipient ceràmic que penja del sostre. S’acompanya d’aplicació de tovallola calenta i un massatge amb crema hidratant a les mans. 
 

Detall d’un dels espais interiors de Voliana Perruqueria. Foto: Jordi Ubach


Voliana Perruqueria proposa una experiència exclusiva, ja que el client mai comparteix el local amb d’altres. No hi ha esperes ni interrupcions telefòniques, ja que es treballa amb cita prèvia i amb uns temps de treball calculats que fan que els usuaris es trobin sempre la perruqueria neta i desinfectada. I a més, per celebrar la seva obertura, Voliana Perruqueria obsequia a tots els clients amb una fantàstica bossa orgànica!

Voliana Perruqueria està situada al carrer Mercadal nº7 de Tremp. El seu telèfon de contacte és el 623066975, a través del qual es pot concertar cita prèvia enviant un Whatsapp o realitzant una trucada telefònica. L’horari és els dilluns, dimecres i dijous de 9:30h a 16:30h, els divendres de 9:30h a 19h i els dissabtes a través d’hores concertades. El dimarts i el diumenge l’establiment roman tancat.
 

Voliana Perruqueria obsequia els clients amb una bossa orgànica. Foto: Voliana Perruqueria


 Vols donar a conèixer el teu negoci o servei? Contacta amb nosaltres!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació