Divendres, 26 d'abril de 2024
coronavirus

Els càrrecs electes del Pirineu suspenen la concentració a Barcelona després que la Generalitat accepti una reunió

La trobada es farà la setmana que ve, de forma telemàtica, amb la participació dels presidents dels consells comarcals i alcaldes de capitals de comarca

Redacció 29 de gener de 2021 a les 07:42
Entrada principal al Consell Comarcal del Pallars Jussà | Jordi Ubach
El món local del Pirineu ha suspès la concentració prevista per aquest divendres a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Fa dies que demanen el confinament comarcal i que el Govern ajusti les mesures per combatre la pandèmia en funció de cada territori i segons la densitat de població.


Els càrrecs electes de l’Alt Pirineu i l’Aran, el Ripollès i d'altres punts del territori volen esperar a reunir-se la setmana que ve amb la Generalitat després que se'ls hagi ofert una trobada telemàtica per escoltar les seves peticions. A la reunió hi participaran els presidents comarcals i els alcaldes de les capitals de comarca.

D'altra banda, creuen que suspendre la concentració prevista també és un exercici de "responsabilitat" per la situació sanitària que viu el país i per no interferir en la campanya electoral que ha començat aquest dijous. No descarten, però, convocar noves mobilitzacions en un futur.

 Manifest del món local del Pirineu i l'Aran

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació