Dijous, 18 d'abril de 2024
junts per catalunya

Rosa Melines, nova presidenta del comitè local de Junts per Catalunya a Tremp

Regidora de l’equip de govern de l’Ajuntament de Tremp, ha estat escollida amb un ampli suport de la militància

Redacció 28 de gener de 2021 a les 11:32
Rosa Melines liderarà el comitè local de Junts a Tremp | Junts per Catalunya
Els associats de Junts per Catalunya de Tremp han escollit Rosa Melines com a presidenta del comitè local. Melines, que és regidora de Cultura, Igualtat i Benestar de l’Ajuntament de Tremp i que a les últimes eleccions municipals va anar de número 2 a la llista de Junts per Tremp, ha estat escollida amb un ampli suport, doncs la seva ha estat l’única candidatura presentada. També en formaven part Jaume Magrí, Ivan Sánchez, Joan Pujol, Mònica Saez, Aitor Sancho i Ferran Albert.

El partit de Carles Puigdemont va iniciar el seu desplegament territorial a nivell de tot Catalunya amb l’elecció dels equips de vegueria. Tot seguit es van escollir els equips comarcals i després de celebrar les primàries per triar els representants al Parlament de Catalunya, ara ha estat el torn de les executives locals. En el cas del Pallars Jussà, el president de la formació és Josep Maria Puigarnau.

Acaba així un procés de desplegament territorial que, segons fonts del partit, ha estat una tasca difícil a nivell de “tempos” ja que ha anat en paral·lel a tota l’activitat que comporta la preparació de les eleccions del proper 14 de febrer.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació