Dijous, 25 d'abril de 2024
la torre de capdella

La Torre de Capdella aprova un pressupost de 3,4 milions d’euros per al 2021

En destaca l’adequació d’un nou espai per la brigada, que es trasllada per deixar espai per als cicles formatius de muntanya

Redacció 27 de gener de 2021 a les 10:11
Edifici de l’Ajuntament de la Torre de Capdella | Ajuntament
L’Ajuntament de la Torre de Capdella ha aprovat el pressupost per a l’any 2021. Uns comptes que ascendeixen als 3.483.240 euros i que han comptat amb els vots favorables del grup d’ERC-AM i l'abstenció de Junts per Catalunya i la CUP. Aquesta xifra representa un augment d’un 31% respecte al pressupost de l’any passat.

A banda de les despeses bàsiques per al funcionament de l’ajuntament, dins d'aquest pressupost s'inclouen l'execució d'obres a tot el municipi, la promoció del turisme, la programació d'activitats culturals, el suport a la ramaderia, la consolidació del Museu Hidroelèctric de Capdella, actuacions a l’escola i la llar d’infants i també en serveis públics i socials.

Del tot el pressupost, fins a 1.330.389 euros es destinaran en inversions. Per aquest exercici en destaquen dos: l'adequació d'un nou espai per a la brigada, que es trasllada per deixar la ubicació actual per als cicles formatius de Mitja i Alta Muntanya. El cost per l'adequació del nou espai de la brigada és de 100.000 euros, mentre que la recuperació de l'antic espai de la brigada per als estudis de muntanya és de 250.000 euros.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació